Gentle Monster Gözlük Modelleri

Oluşturan Outlet 05/09/2016 0 Yorum Moda,

Yeni sezonda renk, desen, şekil stilleri ile 2016 yılı sezonu oldukça renkli bir sezon olarak karşımıza çıkıyor. Gözlük modelleri arasında oldukça popülerleşen markalardan Gentle Monster Gözlük Modelleri yine bu tarzı yansıtan cıvıl cıvıl renkleri ön plana çıkıyor. Yaz aylarında gözlerinizi güneşin zararları ışınlarından korumak için ve aksesuar olarak kullanabileceğiniz güneş gözlüğü modellerinde oldukça farklı renk ve model seçenekleri mevcut. Love Punch, Chola, Not To Day, Bongo, Siren modelleri Gentle Monster gözlük modelleri arasında en çok tercih edilen modeller arasında yer alıyor.

Gentle Monster

Gözlük markaları arasında yenilikçi tarzı ile dikkat çeken Gentle Monster, kısa sürede tercih edilen markalar arasında yer edinmiştir. Marka, Kore'nin yerli gözlük markalarından biridir. Gentle Monster Güneş Gözlüğü ve gözlük modellerinde kendine has stili, günümüz modasını yansıtan türden. Markanın sloganı olan "Yenilikçi Denemeler" markanın yeni model gözlüklerinde önceliğin özgün ve yenilikçi modeller olduğunu gösteriyor. Yenilikçi Denemeler etrafında teknoloji, kültür ve trendleri içeren geniş bir koleksiyona ve ürün yelpazesine sahiptir. Gözlük modelleri arasında klasik severler için daha soft tasarımlar, renkli aksesuarları sevenler için ise bir çok model ve rengi bir arada sunuyor. Farklı bir tarz gözlük ise aradığınız, cıvıl cıvıl renkleri, yenilikçi şekil ve malzeme, farklı stilleri ile Genle Monster tam size göre!

2016 Gentle Monster Gözlük Modelleri

Gentle Monster gözlük modelleri arasında en çok tercih edilen modeller olan Love Punch, Chola, Not To Day, Bongo, Siren güneş gözlüğü modellerini sizler için derledik.

Gentle Monster Love Punch Gentle Monster Chola Gentle Monster Not To Day Gentle Monster Bongo Gentle Monster Siren

 

Gentle Monster Güneş Gözlüğü modellerinde %60'a varan sezon indirimi fırsatı için outletazpara.com/gentle-monster sayfasını ziyaret ederek kampanyalı ve indirimli gözlük modellerine ulaşabilirsiniz.



.

Yorum Yap