Moncler Mont Modelleri

Oluşturan Outlet 16/01/2020 0 Yorum Moda,

Mont ve kışlık ürünler konusunda zirveyi kimseye bırakmayan Moncler'in yeni sezon mont modellerini sizler için derledik. Tasarım ve malzeme kalitesi konusundaki performansı ile adından söz ettiren markaya ait yeni sezon en iyi Moncler mont modellerine yer veriyoruz.

1952 yılında kurulan İtalyan giyim ve yaşam tarzı şirketi Moncler, mont ve spor kıyafetleri ile ünlüdür. İlk Moncler mont, küçük bir dağ fabrikasında, çalışanları soğuktan korumak için tulum olarak tasarlandı. Fransız dağcı Lionel Terray, Ramillon ve Vincent ile birlikte çalışarak hayallerini gerçekleştirmeye devam etmelerine yardımcı oldu. Sonuç? Moncler adlı bir garde uzmanı serisi , “En sert iklimlere karşı yüksek direnç ve koruma sağlayan” uzun montlar, kabanlar, eldivenler ve uyku tulumları ortaya çıktı.

1980'lerde hızlı ilerleyişi ve göz kamaştırıcı tonlardaki modelleri ile Moncler, sonunda moda ve eğlence setine doğru genişlemeye başladı. Paris ortamının en ünlü yaratıcı yıldızlarından biri olan Tasarımcı Chantal Thomass, 1989 yılına kadar şirketin yanında çalıştı ve çağdaş giyim için klasik uzun mont görünümünü yeniden yaratmada yardımcı oldu. Fermuarlar düğmelerle değiştirildi ve şık, kürklü, saten ve geri dönüşümlü kumaşlar gibi yeni vurgular eklendi.

Günümüzde şirketin yönetimini Remo Ruffini devraldı ve Moncler'in tasarımlarının uyum, estetik araştırma, deneyselliği ve malzemelerini mükemmelleştirmeye devam etmeyi misyonunu yaptı. İşte, en sevilen markanın tasarım ve malzeme kalitesi konusundaki mirasıyla iç içe olan ve doğada kışa tam zamanında katılan üst Moncler mont modellerinden bazıları!

Moncler Eymeric Moncler Wilson Moncler Templon
Moncler Chouette Moncler Bady Moncler Armonique

 

Yorum Yap