Fendi Çanta ve Tişört Modelleri

Oluşturan Outlet 25/08/2016 0 Yorum Moda,

1925 yılında kurulan Fendi, İtalya'da bulunan en iyi baget çanta üreticilerinden ve markalarından biridir. Roma'da kürk ve deri atölyesinde ilk ürünlerini üreten markanın yaratıcısı Karl Lagerfeld'dir. Benzersiz ve kendine has oluşturduğu LVMH kültürü koleksiyonunda çanta, tişört, ayakkabı, parfüm, gözlük modelleri ile öne çıkmaktadır. Kreatif direktörü dünyaca ünlü tasarımcı Karl Lagerfeld ile her zaman fark yaratan Fendi, gelişmekte olan trendlerin her zaman bir adım önünde olmasıyla tanınıyor. Fendi’nin dünya çapında büyük hayranları olan çift F logosu, bugün kalite ve stil kavramlarının uluslararası sembolü olarak kabul ediliyor.

Fendi Çanta Modelleri

Fendi Bag Bugs Çanta Fendi Bag Bugs Çanta Fendi El Çantası

Fendi Bags ürünleri arasında yer alan en seçkin çanta modellerine üstte yer alan resimlerden ulaşabilirsiniz. El ve sırt çantası olarak farklı çeşitleri olan marka, kendine has tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Fendi çanta fiyatları ortalama 1000$'dan başlamaktadır. Fendi çanta renkleri arasında Bej Gri Siyah Yeşil Altın Beyaz Bordo Çok Renkli Haki Kahverengi Kırmızı Lacivert Mavi Mor Pembe Sarı Ten rengi gibi renkler yer alıyor. Fendi Türkiye satış mağazası henüz bulunmamaktadır, satışları internet üzerinden gerçekleştiriliyor. Fendi çanta fiyatları ortalama 1000$'dan başlamaktadır. Fendi Türkiye satış mağazası henüz bulunmamaktadır, satışları internet üzerinden gerçekleştiriliyor. 2016 Fendi çanta modelleri, Sonbahar/Kış kreasyonu için sitemizde yer alan ürünlere göz atabilirsiniz.

Fendi Tişört Modelleri

Fendi Bag Bugs T-Shirt Fendi Bag Bugs T-Shirt Fendi Bag Bugs Monster

Fendi T-Shirt ürünleri 2016 yaz sezonunda oldukça popülerleşen ve dikkat çeken ürünler arasında yer alıyor. Tişörtte ise Fendi’nin insanlar için ayrı bir yeri var. Kendine güvenen, cazibeli, gizemli bay ve bayanların değişmeyen tercihidir Fendi T-ShirtFendi Tişört Modelleri. Tişört dendiği zaman her yönden istekleri karşılayabilen bir marka arıyorsanız, Fendi ideal bir seçim olacaktır. Fendi Bag Bugs ve Fendi Monster tişört modelleri tişörtler arasında öne çıkan Fendi ürünleri arasında yer alıyor. Fendi Tişört Modelleri Fendi Bags ürünleri arasında en seçkin modellere üstte yer alan resimlerden ulaşabilirsiniz. 

Fendi Parfüm Modelleri

Fendi Parfümler erkek ve bayan kokuları oldukça başarılı olup geniş bir kesim tarafından beğeni ile kullanılmaktadır. Fendi parfüm fiyatı, Fendi parfüm kullananlar, Fendi parfüm bayan, Fendi parfüm erkek, Fendi parfüm erkek yorum, Fendi parfüm nasıl diye merak ediyorsanız tester bulabileceğiniz mağazalarda test edebilirsiniz. Fendi parfüm fiyatları 250tl ile 500tl arasında değişkenlik gösteriyor. Fendi Fan Di Parfüm oldukça tercih edilen parfümlerden biri.

Fendi Ayakkabı Modelleri

Fendi mağazalarında yurt dışında olan bazı ayakkabı modelleri Türkiye'de satışta olmayabiliyor. Fendi ayakkabı erkek, Fendi ayakkabı fiyatları, Fendi ayakkabı modelleri, Fendi ayakkabı modelleri, Fendi ayakkabıları ve fiyatları, Fendi 2016 ayakkabı bayan modelleri üstte yer almaktadır. Fiyatları ortalama 2500tl ile 5000tl arasında değişiyor.

Fendi Gözlük Modelleri

Fendi gözlük fiyatları ortalama olarak 1000tl ile 3500tl arasında değişen rakamlara tekabül ediyor. Fendi gözlük Türkiye distribütörü fiyatları da benzer şekilde. Fendi gözlük 2014, Fendi gözlük 2015, Fendi gözlük 2016 modellerine sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz. Fendi gözlük çerçeveleri şuan sadece seçkin optikçilerde bulunuyor.
fendi gözlük fiyat

Sitemizde yer alan Fendi Markalı Ürünler ' e outletazpara.com/fendi sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz. Dönemsel olarak sezon ürünlerinde %70'e varan indirimler yapılmaktadır, takip edin indirim ve kampanya fırsatlarını kaçırmayın!

Yorum Yap